admin1 2 Avgusta, 2020

Doktorica  Darija Kisić Tepavčević postala je jedna od najpoznatijih žena u Srbiji, pored premijerke Brnabić, tokom pandemije uzrokovane korona virusom.

Ona je bila relativno nepoznata javnosti prije korone, ali se situacija u potpunosti promjenila kada je postala članom Kriznog štaba, a šuška se da bi upravo ona mogla dobiti i jednu od ministarskih fotelja u novom sazivu Vlade Srbije.

Darijaje privukla veliku pažnju na sebe, kako elokventnošću i čvrstom rukom, tako i izgledom, ali i stajlingom, te je mnogi smatraju pravom trendsetericom.

Najviše su joj zamjerili što je davala neke izjave na početku svega koje su bile neprovjerene, pa je kasnije samu sebe opovrgavala, a vrlo često zna demantovati i druge kolege nakon njihovih javnih istupa.

Idalje vrlo aktuelna i u medijima, ali i u Kriznom štabu, a pogotovo nakon što su se opet vratile svakodnevne konferencije za novinare, na kojima se iznose najnovije informacije oko broja zaraženih, ali i novih uvođenja mjera, ukoliko ima potrebe za time.

Dr Darija je bila na jednoj konferenciji sa vrlo zanimljivim detaljem.

Svima je za oko zapalo kako ona na svom reveru ima jedan mali broš koji je vrlo luksuzan i košta skoro hiljadu eura.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*