PRIJAVITE SE NA FESTIVAL PALAČINAKA U TUZLI ! Pogledajte više..

20

Na platou ispred hotela Tuzla planirano je održavanje takmičenja u pripremi palačinaka, koje bi se trebalo održati od 13. do 15. februara. Festival je zamišljen kao druženje svih onih koji žele da učestvuju, bilo da su amateri ili profesionalci, kao i onih koji će doći da kupe i probaju ono što im se najviše svidi.Svaka prijavljena ekipa imat će na raspolaganju kućicu za pripremu palačinaka. Festival će proglasiti pobjednike u više kategorija, kao što su: najatraktivniji palačinak, najinteresantniji palačinak, najukusniji slatki i slani palačinak, najinventivniji palačinak, najluđa ekipa i najveseliji tim.


Palačinke nisu jedino u čemu možete uživati na ovom festivalu, jer je dozvoljeno praviti i druge poslastice. Atmosferu će dodatno zagrijati i cjelodnevni DJ party, tako da je dobar provod zagarantovan.
Organizatori ovog događaja su „ Gradska kafana“, „Snack bar Bagueri“ i „Hotel Tuzla“, a više o prijavama i samom festivalu možete doznati na njihovim fb stranicama ili na broj telefona 061 186 104.

loading...