Karleuša tvrdi da ne prima ‘ni dinar’ od žiriranja na Zvezdama Granda, a ovako je to Popović objasnio…

107

Svi se pitaju da li članovi žirija muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” dobijaju honorar za žiriranje. Otkako je Jelena Karleuša stalni član žirija ”Zvezde Granda”, pjevačica tvrdi da ne zarađuje za tu poziciju.

 S obzirom da na to pitanje nikada nećemo dobiti odgovor, a znamo da je Karleuša i direktor ”Grand produkcije”, svi iznose druge priče. Saša Popović tvrdi da Karleuša ima predobar honorar, dok ona tvrdi da je ne plaćaju za to.

Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu kupiti ni grisini. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa “Grandom” i Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes”, rekla je Jelena Karleuša.

Saša Popović tvrdi suprotno.

Karleuša ne sjedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi”, rekao je Popović. Zatim je pohvalio Jelenu.

Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svjetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Pjeva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcjenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju”, rekao je direktor ”Granda”.

loading...