Jelena Karleuša nahvalila Nevenu Mirčić !

50

Nevena Mirčić (25) po zanimanju vaspitačica iz Aleksinca u Srbiji, je svojim nastupom i moćnim glasom  u “Zvezdama Granda”   jednostavno pogazila konkurenciju. Najviše pohvala je dobila od  Jelene Karleuše, koja joj se oduševljeno obratila:

” Ja sam tebe negde lepo doživela. Došlo mi je u jednom momentu da izađem na scenu i poljubim te. Ti mi dođeš kao dekontaminacija za uši, jako si talentovana, predivno si se obukla. Ti devoko imaš savršen stil, i biću malo indiskretna, ali, kad si se ti okrenula, ja sam videla jednu savršenu veliku pozadinu, ti si kao Kim Kardašijan. Ako ti iko ikad kaže da smršaš, samo nemoj u tom srednjem delu da mršaviš nikada, pošto je to savršeno. Ja kad bih ovakvu pozadinu imala, bila bih najsrećnija na svetu”.

Nakon što joj je Saša Popović uputio kritike u vezi njene debljine, Nevena je rekla:

“Pre četiri godine sam imala 113 kilograma, i smršala samnekih 50 kilograma, za godinu i po dana, međutim, ja sam se zaljubila, bilo mi je sve lepo i krenula sam malo više da jedem. Sada imam 76 kilograma, ja mislim, i trebalo bi da skinem još desetak kilograma “.

loading...