Izbacite neke stvari iz svoga doma, bićete puno srećniji. Pročitajte i saznajte koje!

49

 Dom je mjesto u kojem provodite puno vremena sa svojim najmilijima i upravo zbog toga tu se trebate osjećati veselo i opušteno. Međutim, za mnoge od nas je uređivanje kuće ili stana vrlo stresno, pa nije rijetkost da ljudi za taj posao angažuju stručnjake. Evo par savjeta kako da Vaš dom zrači pozitivnom energijom:

Koje slike odabrati?

Umjetničke slike nose jak pečat svoga autora, odnosno prenose njegovu energiju i emocije koje je imao dok je stvarao svoje umjetničko djelo. Ta energija i emocije se prenose na posmatrača slike i izaziva kod njega neku emocionalnu reakciju. Zato pažljivo birajte koje ćete slike postaviti u spavacoj sobi, radnoj i djecjoj sobi. Najbolje bi bilo da u  ulazni hodnik  postavite  lijepo osvijetljene slike s pozitivnim vibracijama, slike dobrodoslice. Za djeciju sobu su dobre su zemljopisne karte, slike prirode,  biljaka i zivotinja…

 

Uvijek birajte samo ono što je Vama i Vašim ukućanima ugodno i prijatno, bez obzira da li je to u trendu i popularno. Nemojte pretjerivati ni u čemu, jer je cilj da imate ravnotežu u prostoru. Ako dobijete na poklon sliku ili ukras koji Vam se ne sviđaju, nemojte ga ni stavljati na vidno mjesto, to je vaše pravo, jer kod Vas izazivaju negativnu energiju.

loading...