Kako da mali stan učinite što funkcionalnijim? Pogledajte video!

51

Svjedoci smo da svakodnevno rastu troškovi života, a prihodi onih koji imaju sreću da su zaposleni uglavnom ostaju na istom nivou. Srazmjerno ostalim troškovima, rastu i cijene stanova. Zato nije čudno, što oni koji se odlučuju na kupovinu stana, uglavnom uz pomoć dugogodišnjih kredita, izaberu da kupe stan sa manje kvadrata koji je jeftiniji.

Međutim, ako imate manje kvadrata, to ne mora da znači da ste osuđeni i na manji komfor. Trik je u tome da svaki centimetar prostora pametno iskoristite i da nabavite višenamjenski namještaj, koji može imati više funkcija.

Bračni kreveti i slični glomazni djelovi namještaja nisu uopšte praktični za male stanove. Umjesto bračnog kreveta uzmite trosjed i dvosjed, ili kauče koji imaju dosta prostora u donjem dijelu u koji možete odložiti posteljinu, garderobu i slično.

Za manje stanove idealni su ormari koji idu od poda do plafona ili od jednog do drugog zida, takozvani američki plakari, koji nude jako puno mjesta za ostavu.

U sledećem videu pogledajte idealno rješenje za  “pretvaranje” dnevne sobe u sasvim drugačiju sobu, u ono što vi želite da bude!

 

loading...