Pogledajte sliku i otkrijte šta način na koji je vidite govori o Vama!

43

Detalji koje prvo ugledate na ovoj slici govore dosta toga o Vašoj ličnosti:

Djevojčica 

Ako ste prvo primjetili djevojčicu koja sjedi, to je znak da često razmišljate o svom djetinjstvu i vremenu kad ste bili mali i njegujete svoje uspomene. To govori i da volite djecu i da uživate u vremenu koje provodite sa njima.

Leptir

Ako je leptir ono što Vam je prvo privuklo pažnju, to znači da ste optimista, vjerujete u napredak. Leptir predstavlja nadu, slobodu i promjenu na bolje.

Jagoda

Na ovoj slici jagoda se nalazi u samom centru i njene proporcije su prenaglašene u odnosu na stvarnu veličinu. Jagoda pokazuje da želite lijepe odnose sa drugim ljudima i ljubav. Ne volite laž i prevaru, već žudite za povjerenjem.

Lobanja

Lobanja nije nacrtana na ovoj slici doslovno, već njeni pojedini dijelovi tvore njen izgled. Ako ste to prvo uočili gledajući ovu sliku, to znači da često nemate hrabrosti da nešto promijenite, pa čak ni da pokušate. Ne dozvolite da Vas negativne misli savladaju.

Drveće

Drveće predstavlja most, vezu, tačku spajanja. Trudite se da održite veze koje imate i uvijek sagledavate situaciju i iz tuđeg ugla.

 

 

loading...