Poslije pogibije muža saznala da je trudna, ultrazvuk otkrio nešto nevjerovatno!

212

Amerikanka Courtney Hill je vodila lijep i udoban život sa svojim mužem Bryanom i njihovim sinom. Bryan je kao profesionalni vojnik služio u američkim snagama u  Kuvajtu, Iraku i Afganistanu, i nakon završene službe, prilično mlad otišao u penziju. Imali su velike planove kako da urede svoj život jer će napokon provoditi više vremena zajedno i posvetiti se jedni drugima, ali sve se u trenu promjenilo. Sudbina je htjela da  čovjek koji je prošao tolika ratišta pogine u automobilskoj nesreći.

Courtney je bila neutješna, a nakon nekog vremena je osjetila neke promjene na svom tijelu i odlučila posjetiti ljekara. Njenom iznenađenju nije bilo kraja kada je saznala da je trudna i da nosi dva dječaka i jednu djevojčicu.

Bila je presretna zbog toga, iako je znala da ova trudnoća predstavlja veliki rizik. U kasnijoj trudnoći, na žalost, jedna beba je prestala da diše i umrla je, a Courtney  je donijela na svijet dvoje zdrave djece.

Njena djeca susada njena glavna pokretačka snaga.  Iako je prošla  pakao, ona vjeruje u svjetlu budućnost koju će graditi sa svojom djecom.

 

loading...