Blizanke se u stomaku držale za ruke!

61

 

Mladi američki bračni par Sara i Bil su sasvim prosječni ljudi, roditelji dva mala dječaka . Kada su saznali da je Sara trudna i da će roditi blizance i to obje djevojčice, bili su presrećni i odmah su počeli da kupuju sve potrebne stvari za male bebe i da uređuju dječiju sobu.

 

Kada su saznali da su u pitanju jednojajčani blizanci, a Sara je imala prilično narušeno zdravlje, doktori su im rekli da je rizik od pobačaja jako velik. To je u njihov život donijelo mnogo brige i straha.

Da bi je stalno imali na oku, doktori su je primili u bolnicu pedeset sedam dana prije očekivanog termina i naredili joj strogo mirovanje.

Kad je termin poroda napokon došao, doktori su uradili carski rez, pod lokalnom anestezijom. Djevojčice su rođene u razmaku od nekoliko sekundi i sve je prošlo u redu i bez ikakvih problema.

Ono što je iznenadilo i šokiralo doktore je bio nevjerovatan prizor koji su ugledali kada su carskim rezom otvorili Sarin stomak.

Naime, malene djevojčice su se držale za ruke!

Sara je čula uzvike doktora i osoblja i pomislila da nešto nije u redu. Brzo su je umirili i podigli djevojčice, da bi i sama mogla vidjeti ovaj nevjerovatan prizor.

Od tada su prošle tri godine, djevojčice su zdrave i uživaju sa svojom porodicom.

I dalje se vrlo često drže za ruke.

loading...