Drogirana djevojka na cesti! Strašno i za pogledati!

105

Svima je dobro poznato koliko je problem narkomanije sveprisutan u čitavom svijetu, iako se poduzimaju razne mjere edukacije pogotovo mladih osoba i pooštravaju zakoni i kazne za one koji drogu prodaju i koriste. Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, sve je više fotografija i videa na kojima možemo vidjeti kako droga djeluje na psihu i organizam ljudi.

Međutim nadrogirana djevojka na ovom snimku će Vas užasnuti. Prosti ne možete vjerovati da se čovjek svjesno dovede u stanje da uoppte ne može upravljati svojim tijelom. U mnogim zapadnim zemljama, a na žalost u skorije vrijeme i kod nas, uopšte nije rijtkost vidjeti nadrogirane ljude kako se bukvalno valjaju po cesti.

Ovaj snimak je napravljen u  Americi, u gradu Vorčesteru, država Masačusets, a napravio ga je i postavio na Youtube, menadžer nekoliko zgrada u tom susjedstvu.

Ovaj snimak bi trebalo prikazivati svima koji misle da mogu probati drogu samo jednom i prestati, naročito djeci koja ulaze u pubertet, jer smo sigurni da bi ih ovaj šokantan video naveo da dobro razmisle!

 

loading...