Hrvatske tinejdžerke pronašle jeziv način opijanja! Pročitajte kako to rade!

179

Jedna uplašena majka hrvatske tinejdžerke je ispričala jezivu priču dopisniku hrvatske kuće  “Glas Slavonije“. O ovoj novoj pošasti koju primjenjuje sve više hrvatskih tinejdžerki, ispričala joj je njena kćerka, a ona je priču podijelila sa javnosti, da bi upozorila i druge roditelje.

Tinejdžeri u Hrvatskoj prednjače u korištenju cigareta, alkohola i marihuane u odnosu na svoje vršnjake u ostalim zemljama Evropske unije, a i ovaj novi način opijanja uzima sve više maha.

Naime , o čemu se radi. Djevojke natope tampon u votku i unesu ga u sebe. Na taj način, alkohol direktno ulazi u krv, i izaziva kod njih osjećaj euforije. Tako, dok sjede u kafiću, ispijaju sokiće i izgledaju kao dobre djevojčice, one su u stvari i više nego pijane.

Ova nova pošast je zabrinula i medicinske stručnjake, pa je tako načelnik Klinike za ginekologiju KBC u Osijeku Darko Čuržik ustvrdio da se na taj način oštećuje sluznica vagine, nakon čega je podložnija mnogim infekcijama i da postoji velika mogućnost da uslijed tih infekcija mnoge djevojke koje ovo praktikuju ostanu neplodne.

Pogledajte video i saznajte detalje ove jezive priče:

 

loading...