Oglas kojem se cijela regija smije-ovakav oglas sigurno dosad niste pročitali!

194

Na društvenim mrežama i web stranicama možete svašta pročitati, a uglavnom svi pišu o nekim sumornim stvarima i katastrofama. Zato je ovaj oglas “iskočio” iz mora informacija i postao hit, zahvaljujući duhovitom oglašivaču.

Sigurni smo da će i Vama izazvati osmjeh na licu. Na OLX stranici objavio je da prodaje auto:

“Dobijaš auto GRATIS, ako daš 300 evrića. Posjedujem ga 3 godine i 2 mjeseca. Atestiran je plin i na otvorenom je potrošnja 8 litara. U voznom je stanju. Malko je udaren prednji lijevi branik, al’ ne smeta to meni i pravim se kao da ga ne vidim. Plaća se isključivo SOLARNO – pare na sunce!

I da ne bude da sam stipsa, sa dvije litre benzina ću te častiti, a pošto nam je šećera maloprije nestalo, i jednom gorčom kafom i imaš pravo na 2 čaše višnjinog soka.

NE INTERESUJU me nikakve zamjene! Znači, ni motorne testere, ni polovni računari, ni sjenički sir, ni stajsko đubrivo, ni poluautomatske puške, ni patke, plovke, krave, konji…

Gume nove, samo što mi ih je namontiro naizvrat vulkanizer pa se šare ne vide, al matere mi imaju. Ljudi, požurite s kupovinom, da za auto ne bih morao spuštati cijenu na 120 eura.

Naravno, šalim se, šta se primate? Ipak je na Bliskom istoku kriza pa cijena može samo gore da ode, a i sumnjivi su mi ovi Korejanci (ili Korejci?! Ko da je bitno).

Zaboravio sam spomenuti, ni sirene nema, ali ima ono sa bicikla zvonce, čuje se fino, samo što se s njim ne može u svatove ići.”

loading...