Miroslav poručio balkanskim političarima: “Sina vam ne dam!”

141

Status koji je na svom profilu objavio Miroslav Čerek iz Srbije zapalio je sve društvene mreže, podijeljen je preko 1.400 puta prije nego je obrisan, a prenijele su ga mnoge domaće i strane medijske kuće. Bezbroj pozitivnih komentara je ostavljeno na ovom postu.

U statusu se Miroslav obraća političarima i ratnim huškačima koji su i njemu kada je imao 18 godina uzeli sve i poslali ga u rat koji nije ni tražio ni želio.Svi koji su bili mladi kada je počeo prošli rat, znaju šta se sve dešavalo i da su im najljepše godine života ukradene i uništene. Ti mladići i djevojke su sada roditelji nekih novih klinaca, mladića i djevojaka koje bi opet neki idioti, radi svojih interesa slali u rat.

 

Ovako glasi njegov status:

Dragi političari…huškači rata… na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina…Uzeli ste mi mladost, zdravlje…Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste… sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje… da možete sve opljačkati…Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina.

E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čoveka. Njega vam ne dam za vaše ideale, vašu decu…da opet pljačkate…njega vam ne dam da pucate u njega, da ga terate u rov po suncu, kiši i snegu…da ga ranjavate…da krvari za vaše ideale…”

 

loading...