Nekadašnja mis Jugoslavije se udala za Šeika ! Pogledajte više..

344

Pomirili su svoje vjere, a nedavno su i Božić zajedno proslavili.

Jelena Jakovljević, nekadašnja mis Jugoslavije, sada Jelena Bin Drai, udala se za šeika Saida  prije tri godine. Oni žive u Dubaiju sa troje djece. U nastavku Vam otkrivamo nešto više o njihovom braku.

Prva zanimljivost kod njih jeste različita vjera. Jelena je pravoslavka, a za šeika se podrazumijeva uglavnom da je musliman. Njih dvoje su dokaz da se vjere mogu pomiriti. Oni sve zajedno proslavljaju kao prava porodica. Od svih islamskih praznika pa do pravoslavnih.

Za Nikoljdan Jelena je bila u Srbiji, a onda se vratila u Dubai. Novu godinu je dočekala u krugu prijatelja u Dubaiju . Kada smo je pitali o vjeri, rekla je da nema potrebe da mijenja vjeru, jer su pravoslavlje i islam mnogo slične religije.

Jelena uživa u braku sa Saidom, sve želje joj ispunjava, a prije svega je poštuje i voli. Nekadašnju misicu zadovoljava život u Dubaiju, ne planira se uopšte vratiti u Srbiju. A i ko bi ?

Podsjećamo vas, ona je bila misica 1998.godine i sigurno da je bila tada jedna od najljepših žena na svijetu, ne samo u Jugoslaviji.

U ovom video zapisu, ona je i objavila zbog čega se nikada neće vratiti u Srbiju.

loading...