Pripadnice ovog horoskopskog znaka su najljepše, a evo i zašto !

219

Ovim putem ne kažemo da su ostale žene ružne i slično, već prenosimo prema zvijezdama koje žene su najatraktivnije i najljepše. Imaju i mnogo sreće u životu, ali njihova ljepota je na prvom mjestu.

Vaga

Vaga je pravi pokazatelj ženske ljepote. Ovaj znak je sigurno najljepši horoskopski znak. Planeta Venera je kod ovog znaka, nesebično, unijela savršenstvo bez mane, kao i lijepe vrline. One su harizmatične i koketne i od njih često možete očekivati zavodljive, ali lijepe, poruke. Neke najpoznatije vage su: Monika Beluči i Met Dejmond.

Škorpija

Škorpije su poznate po harizmi koju posjeduju. One su mnogo neodoljive i imaju magnetnu privlačnost. U očima kriju svoju omiljenu funkciju zavođenja. Pogled im je uvijek dvosmislen i misteriozan. Poznate su još i po svom provokativnom stavu. Neke najpoznatije škorpije su: Demi Mur i Leonardo Dikaprio.

Jarac

Njihove izražene kosti i jagodice daju ljepotu ovom znaku. Njihove predispozicije su najviše tražene u modelingu. Najfotogeničniji znak zodijaka, pa je šteta što pred objektivom ne mogu uživati. Njihove oči su uglavnom plave kao nebo, svjetlijeg tena su, obrve i kosa im je taođer svjetlija. Poznati jarac je Kejt Mos.

loading...