Svekrva izgladnjivala snahu do smrti! Pogledajte slike..

622

U narodu je oduvijek poznato da se snahe i svekrve ne slažu najbolje u većini slučajeva. Njihov odnos je uvijek komplikovan jer svaka majka smatra da njen sin zaslužuje najbolje i rijetko koja djevojka se uklapa u te standarde. Odnos između svekrve i snahe je uvijek bio najomiljeniji trač svake porodice i komšiluka, kao i tema mnogih šala i viceva.

Ipak, ponekad neslaganje može da dovede do ozbiljnih posljedica, pa čak i smrti, kao što se desilo mladoj kineskoj djevojci.

Kao što je to čest slučaj kod nas, tako je i u Kini, djevojka poslije udaje za svog izabranika došla da živi  u zajedničkom domaćinstvu sa svekrvom.

 

Na samom početku braka, sve je bilo u redu, mladi su bili zaljubljeni i sretni i svekrva je bila zadovoljna. Kada je mlada supruga saznala da je muž vara, tražila je razvod, ali svekrva je nagovorila sina da ne pristane. Snahu je napadala riječima da je normalno da muškarci imaju afere izvan braka.

Tian je pokušala da izvrši samoubistvo popivši šaku lijekova, ali su je odvezli u bolnicu i spasili joj život. Međutim, od velike količine lijekova, mozak joj je bio trajno oštećen i bila je potpuno nepokretna.

 

Vratili su je kući i u sledećoj godini je svekrva toliko izgladnjivala da se pretvorila u kostur i ubrzo i umrla.

Imala je samo 26 godina.

loading...