Za sve samohrane majke ! Pročitajte !

28

Biti samohrana majka definitivno nije lako…

Djeca znaju biti neugodna, bešćutna i bezobrazna prema svojim majkama. Ali, nije uvijek to njihova krivica. Ipak su to ljudi koje samohrane majke još uvijek izvode na svijet i pretvaraju u dobre osobe.

Samohrana majka je ta koja uvijek provodi dosta vremena na poslu, i kasnije sama u svojoj sobi iscrpljena. Hrana je često iz mikrovalne ili ne baš posebno pripremljena.

U kući zna biti nezgodna atmosfera gdje bude svađe i prepirki i nerazumijevanja. Djeca i majke dođu u poziciju da svašta loše kažu.

Ali tako je u skoro svim porodicama, zar ne ?

Ipak, samohrana majka je ta koja se bori za svoju djecu da im pruži sve što može, i ta djeca to znaju. Međutim svi imamo svoje teške dane pune nerazumijevanja i nervoze. Ali sve to prođe…

Samohrana majka će svoju djecu izvesti u besciljne šetnje gradom, zabavne izlaske, pružiti važne razgovore i svu podršku ovog svijeta. Dat će zadnji zalogaj svom djetetu i dati sve od sebe da to jednog dana bude jaka i odgovorna osoba.

Nakona razvoda je skoro uvijek teško, ali samohrane majke su posebna vrsta heroja i njihova djeca su u dobrim rukama. Volite svoju majku, pružite joj pažnju i razumijevanje jer sve što čini, čini to za vas !

loading...