Emina Jahović i Mustafa Sandal ne žive zajedno ! Emina prolazi kroz dramu u privatnom životu.

160

Iako su pokušavali da izglade odnose i svima u javnosti govorili da je između njih sve uredu, ispostavlja se da ipak nije sve kako treba. Ovaj par je bio i na koraku do razvoda !

Kako ‘Blic’ saznaje, Mustafa se iselio iz stana i ostavio Eminu sa djecom.

Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da riješe nesuglasice. Međutim, kako nisu uspjeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pjevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su rijetko komunicirali“, kaže izvor blizak pjevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli pisati o njihovoj situaciji spominjući razvod. Zbog porodice, oni su odlučili pružiti jedno drugom još jednu šansu !

“Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise riječima da je u njihovom braku sve u najboljem redu“, kaže dalje izvor.

Međutim, ponovo su uslijedile nesuglasice što je pjevačicu natjeralo da se udalji od stana i odmori od svega.

”Pjevačica je željela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega“, dodaje izvor.

 

loading...