Mama joj ispunila rođendansku želju, a otac je na silu ošišao! Pogledajte slike..

399

Žene i muškarci u mnogo čemu imaju različite stavove, naročito kada se radi o vaspitanju djece. Još ako su roditelji rastavljeni pa se tu umiješaju i očuh ili maćeha, obično se od bezazlene stvari napravi katastrofa čije posljedice trpe uglavnom djeca.

To se desilo i trinaestogodišnjoj  Kelsey  koja je poželila za rođendan da promjeni frizuru i uradi pramenove. Majka joj je želju i ispunila plativši joj odlazak frizeru. Ponosna na svoje dijete majka je objavila na svom fb profilu fotografiju nasmijane Kelsey sa novom frizurom.

Za vikend je djevojčica otišla kod svog oca i maćehe, koji su je na silu odveli kod  drugog frizera i ošišali je skroz na kratko, tako da sada izgleda kao dječak. Nakon traume koju je djevojčica preživjela, otac je samo bahato izjavio: “Akcije imaju posljedice”.

Međutim, tu poslovicu sada može primjeniti na svoj postupak, jer su socijalne službe pokrenule istragu protiv njegove žene i njega, a oboje su do daljnjeg suspendovani sa posla (rade  kao vatrogasci), i to bez plate.

 

loading...