Devetnaestogodišnja Brazilka prodaje nevinost na aukciji! Saznajte koja je najviša ponuda za sada!

57

Rozali Pinjo iz Minsa Žeraisa u Brazilu je otvorila aukciju na kojoj prodaje svoju nevinost. Za početnu cijenu je stavila 300.000 eura a aukcija traje do maja i ona se nada da će dostići cifru od  850.000 eura.Za sada je najviša ponuda 500.000 eura.

Iako je dobila mnoge negativne komentare za svoj postupak, Rozali kaže da neće odustati jer ovo vidi kao način da svoju porodicu i sebe spasi od sirotinje u kojoj žive. Njena sedmočlana porodica preživljava na jednom obroku  dnevno, jer je samo jedan njen brat zaposlen.

 

“Ne mogu da zamislim bolji način da izgubim nevinost” izjavila je Rozali, a postavila je i pravila da bi se osigurala.Ona će sa pobjednikom provesti 12 sati u hotelu, a pobjednik aukcije ne smije imati spolne bolesti, koristiti će kondom, ne smije biti nasilnik, a u hotelu u kojem će se sve odigrati nalazit će se njena osoba od povjerenja kojoj će Rozali u određeno vrijeme obavještavati da li je sve u redu.

Niko od njenih prijatelja i porodice ne zna za ovu aukciju, ona će im za sve reći kasnije i misli da če moćda biti razočarani, ali da će razumjeti.

Od novca koji će na ovaj način zaraditi namjerava majci kupiti kuću, završiti fakultet i pokrenuti vlastiti posao.

 

loading...