Trostruka sreća mladog bračnog para iz Mostara! ČITAVA REGIJA PRIČA O TOME!

63

Mladi bračni par iz Mostara, Ana Marija  i Blaženko Martinović su preko noći postali poznati na čitavom Balkanu. Razlog tome nije nikakav skandal, kako smo inače navikli, nego jedan predivan događaj. Naime, prije nekoliko dana Ana Marija je rodila jednojajčane trojke i to sve tri curice.

U današnje vrijeme je jako i finansijski i emocionalno zahtijevno biti roditelj i jednog dijeteta, a kamoli tri male bebe. Kad krenete od osnovnih stvari kao što su krevetac, garderoba, pelene i sve druge potrepštine pa do vremena i strpljenja koje je potrebno da se posveti tom malom biću, mnogi odustaju od same ideje da budu roditelji.

Zamislite sad kakav je osjećaj kada odjednom, u toku samo jedne noći dobijete tri preslatke djevojčice.

Ana Marija se porodila u bolnici u Sarajevu i sve je prošlo u najboljem redu. Sve tri bebe su rođene potpuno zdrave, ali su iz predostrožnosti zadržane na odjeljenju intenzivne njege. Blaženko kaže da su se rodile u Sarajevu, jer nije bilo mogućnosti u tom trenutku da se  Anamarija porodi u Mostaru.Svojim djevojčicama su dali prelijepa imena: Izabela, Rena i Antea.

Mladi roditelji kažu da su postali najsretnije osobe na svijetu kada su saznali da je sa njihovim djevojčicama sve u redu.

 

 

loading...