Razlog zbog kojeg se Dalibor Jauković ubio

103

Dalibor Jauković živio je u Podgorici i bacio je bombu u dvorište američke ambasade. Onda je on u drugoj ekspoloziji poginuo. Dalibor nije bio ni oženjen niti je imao porodicu.

Slobodan Milošević nagradio je Dalibora medaljom za zasluge u oblastima bezbjednosti i odbrane Jugoslavije 1999. godine kada su bila NATO bombardinja što se može vidjeti i na njegovom facebook profilu.

Ovo je bio jako dobar i fin čovjek koji je ostao bez posla na Kombinatu aluminijuma u Crnoj Gori. Nije imao od čega da živi i mnogo je patio zbog toga. Njegovo porijeklo je iz sela Pridvorica kod Pavnika. Njega je na ovo natjerala velika muka i zbog toga je uradio otkrio nam je anonimni izvor.

Bio je i u udruženju boraca ratova Crne Gore i oni su svi u šoku zbog ovoga što se desilo. Zbog nepravde mnogi ljudi pucaju. Iako on nije bio običan čovjek nažalost ovo ga je sve natjeralo da to uradi. Tokom NATO agresije bio je hrabar na ratištu ali ipak je u miru zaboravljen. Nakon što je ostao bez posla jako je teško živio i svi izvori kažu kako je to razlog koji je prevagnuo da on ovo uradi.

loading...