Jelena Rozga o ljubavi i planovima…Saznajte više!

36

Poznata pevačica Jelena Rozga otkriva koliko joj je teško da pronađe dečka, a dok ne naiđe onaj pravi, posvećena je karijeri, dok je nedavno doživela nešto što ju je izvelo iz takta.

Sve od prekida svoje dvogodišnje veze sa Stjepanom Hauserom, članom dueta ” 2 cellos” Jelena je izbjegavala razgovore na temu ljubavi i muškaraca. nedavno je u intervjuu za Kurir ipak ispričala koliko je teško naći muškarca za sebe.

“Jeste, kratko i jasno, teško je naći pravog muškarca, pogotovo ako on zaista mene ne gleda kao Jelenu Rozgu, nego kao običnu djevojku sa sela kod Trogira. Uvijek imam nekakvu sumnju i treba mi vrijeme da se opustim. Mada se sve shvati odmah. Na kraju krajeva, ja sam toliko toga proživjela da je mene sada baš teško prevariti. Ima pravih muškaraca, samo se meni sada sviđa ovaj period u kojem sam sada. Uvek sam posvećena poslu. Mislim da muškarac koji je bio pored mene i koji će tek biti morati da razumije moj posao. Ako ne funkcionišemo i ne razumije moj posao, onda mu kažem “ćao””.

Jelena je istakla da ne voli bahate muškarce i da joj prija kada joj se udvaraju na originalan način. O svojoj vezi sa Stjepanom ne želi da priča jer je to prošlost, a ona je okrenuta budućnosti i snimanju nove pjesme.

 

 

 

 

 

loading...