3 horoskopska znaka koja će do kraja marta upoznati svoju srodnu dušu !!

273

Ako ste po horoskopu neki od ova tri znaka, Vi ćete do kraja ovog mjeseca upoznati svoju srodnu dušu! Može biti neko novo, dobro poznanstvo, ali i veza sa partnerom.

Lav

Lavicama mart mjesec predstavlja mjesec pun avantura i zanimljivih događaja. Ovdje se ono najbolje čuvalo za kraj, što će lavice obradovati i uljepšati im početak proljeća. U zadnje dvije sedmice marta, dolazi do razrešenja problema ljubavne priorode i konačno će im neke stvari biti jasnije. Pripadnice ovog znaka će napokon dobiti ono što duže vremena priželjkuju ! Moguć je i povratak osobe iz prošlosti koja će malo unijeti nemir, ali kao i sve lavice, znat će kojim putem trebaju ići. Ni osmijeh, a ni kurna im neće spast s glave !

Djevica

Nježne i romantične Djevice skoro nikada nisu zadovoljne svojim statusom, ali izgleda da će i njih pogledati sreća! U sljedeće dvije sedmice marta shvatit će koga zapravo žele u svom životu, a ni to neće biti kraj iznenađenjima. Singl Djevice će imati priliku da na nekom okupljanju upoznaju osobu koja će ih potpuno oduševiti i biće to lijep početak jednog poznanstva, a možda i ljubavne priče. Uglavnom, pripadnice ovog znaka neće biti same u početku proljeća !

Riba

Kao što je ovo mjesec riba, nismo mogli, a da ne spomenemo i njih. Druga polovina marta ribama će donijeti velike promjene, posebno ako su duže vremena u vezi. Htjet će unaprijediti ili ozvaničiti svoj status u vezi, a to je već početak. Singl Ribe takođe ne treba da očajavaju – nasuprot, njih očekuje novo poznanstvo koje može za rezultat da da ljubav kakva se dešava jednom u životu.

loading...