Rođena je bez obje noge, roditelji su je napustili. Kada je nakon 16 godina saznala ko joj je sestra, nije mogla da vjeruje!

739

Odmah po rođenju, malu Dženifer su roditelji napustili.Dženifer je rođena sa deformitetom, noge joj nisu uopšte bile razvijene. Završila je u državnom sistemu za usvajanje, ali je imala sreću jer su je usvojili dobri ljudi, jedan bračni par iz Ilinoisa, koji su je voljeli i pazili kao da je njihova.

Nikad nije dozvolila da je njen hendikep učini manje vrijednom i da je spriječi da radi ono što želi. Njena najveća ljubav je bila atletika i gimnastika, imala je i idola, djevojku po imenu Dominik Moćianu.

Uvijek je znala da je usvojena i kad je postala malo starija željela je da sazna ko su joj biološki roditelji. Skupila je hrabrost i pitala je svoje usvojitelje da li znaju ko su njeni pravi roditelji. Oni su joj rekli da im je poznato da se prezivaju Moćianu.

Ispostavilo se da je njen idol Dominik u stvari njena rođena sestra. Ona je poslala pismo Dominik u kojem joj je sve objasnila. Nakon toga su stupile u kontakt i druže se kao prave sestre.

 

 

 

 

loading...