Sapunica u srbijanskom selu: Zaljubila se u svekra, koji je sad njenom sinu i djed i očuh…

228

U jednom selu blizu Negotina desila se situacija koja jako podsjeća na sapunice koje većina svakodnevno prati. U selu pretežno žive porodice gastarbajtera, većina muškaraca se nalazi na radu u Njemačkoj i drugim zemljama. Tako se i jedan mladić iz sela zaljubio i oženio. Žena je ostala u selu, u kojem su živjeli i njegovi roditelji.

On je otišao u Njemačku da zaradi dovoljno da žive dobro. Kada je njegova supruga ostala trudna bio je jako sretan i maštao o danu kada će njegov sin malo porasti da i on ode u Njemačku.

Međutim, njegova žena i otac su se jako zbližili i to je preraslo u ljubavnu vezu. Žena je mužu samo javila da želi razvod jer se zaljubila u njegovog oca. Nesretnik je odmah došao iz Njemačke, bilo je tu puno svađe i ubješivanja, ali nije postigao ništa.

Njegov otac i sad bivša žena su počeli da žive zajedno i dobili su i djete. Njegov sin je ostao da živi sa bakom. Majka ga redovno obilazi, a djed, koji mu je sada i očuh malo rijeđe jer nije u dobrim odnosima sa njegovom bakom, tj, svojom bivšom ženom.

Pomalo je bizarno što je zahvaljujući ovakvoj situaciji došlo do toga da su djedova djeca i djeca njegovog sina sada u stvari braća.

loading...