Cijela Srbija je pričala o njemu kako nema šta da jede, a on ima SVE !

113

Vjerovatno ste čuli potresnu ispovijest Milana Jevđića koji je pričao da nema šta da jede, da studira medicinu i da je pri kraju studija. Da je sve ispite položio u roku, ali se znalo desiti da nema šta da jede.

On je svoju tešku životnu priču pričao u emisiji ‘Život priča’ na TV PRVA. Između ostalog, izjavio je i da nema dovoljno novca za knjige kao ni adekvatnih uslova za studiranje.

Svoju priču je započeo govoreći da su mu se roditelji rastali kada se on rodio. On je živio kod majke i očuha koji ga je izudarao, pa se cijela Srbija sažalila nad njim.

Mnogi bi ga na krst razapeli, a mnogi bi mu i pomogli. A mnogi ga smatraju velikim manipulatorom.

Radi se o studentu medicine kojeg život i nije baš mazio. Rekao je da se znalo desiti da vikendom nema šta da jede i time je uspio raznježiti voditeljku Tatjanu Vojtehovski, ali i cijelu Srbiju.

A nakon te priče, svanula je njegova fotografija koja govori suprotno. Na ovoj fotografiji, izgleda kao da ima dosta novca te da uživa u istom. Ovdje pije skupo vino, dok kraj njega sviraju tamburaši. Nedavno je izašlla fotografija gdje on uživa u Monte Karlu.

loading...