Gledali kako je muž bičuje, pa je poslije silovali!

571

Kako prenosi Daily mail, ovaj jezivi snimak je nastao u Indiji u jednom selu u pokrajini Utar Pradeš. Muškarac je svoju ženu vezao za drvo i išibao sa 100 udaraca jer ga je  prevarila. Jadna žena se nakon nekog vremena onesvijestila od bola, a rulja koja se okupila, umjesto da joj pomogne je pokušala da je siluje!

Na video snimku se jasno čuju urlici od bola nesretne žene i vidi se kako je muž udara kožnim kaišem. Okupljeni muškarci to mirno posmatraju, a onda su navodno kad je bičevanje bilo gotovo pokušali da je siluju. Kad se jadnica ocvijestila, zaprijetili su joj da ništa ne prijavljuje policiji i onda su pobjegli.

 

Ovau brutalnu kaznu su odobrili stariji pripadnici seoskog suda koji su zaključili da je žena preljubnica. Ova žena je pobjegla od muža sa drugim muškarcem i živjeli su kod njegovog rođaka. Nakon nekoliko dana muž je poslao izaslanike da joj poruče da se vrati kući i da joj sve oprašta. Ona je povjerovala i vratila se pravo u klopku koju su joj spremili.

 

Žena je bila teško povrijeđena i čim se malo oporavila, prijavila je cio slučaj policiji. Podigla je tužbu protiv muža, seoskog poglavice i još šest mještana. Odmah poslije prijave policija je vežinu uhapsila, a neki su pobjegli i još se traga za njima.

 

loading...