Zadnjeg dana marta će biti PLAVI MJESEC! Saznajte šta Vas očekuje..

113

Astrolozi pojavu drugog punog mjeseca u jednom kalendarskom, nazivaju Plavi mjesec. Prvi puni mjesec u martu je bio 2-og, a sledeći je 31.marta. Prema astrološkim prognozama, tada treba da dođe do promjene energije zbog prelaska Sunca u sazvjeđe Ovna. Ovan ukazuje da treba više razmišljati biti smireniji i pažljiviji.

U ovih nekoliko dana koliko nam je ostalo do pojave Plavog mjeseca moguće je da će biti dosta iskušenja i da ćete neke odluke donijeti na prečac, bez puno razmišljanja. Sada kada ovo znate ipak promislite dobro prije nego li donesete neku važnu odluku.

Plavi mjesec donosi pozitivnu energiju, ali ona može biti i previše snažna, a samim tim i zamorna. Ova energija bi trebala pomoći da steknete odlučnost i riješite stvari koje već dugo odgađate.

Glavno je da ostanete smireni, jer ćete u protivnom privući loše vibracije koje će onemogućiti da ostvarite svoje planove. Možda ćete se osjećati i pomalo izgubljeno, ali ćete imati priliku da putujete i da steknete iskustva za koja noste vjerovali ni da postoje.

 .

 

loading...