PRODALA NEVINOST za 1,2 miliona eura! Najveću ponudu dao holivudski glumac!

138

Prodaja djevojačke nevinosti je sve češći slučaj u svijetu. Djevojke na internetu postavljaju aukcije u kojima se muškarci finansijski takmiče ko će biti taj koji će joj oduzeti tu vrlinu. Studentkinja Jasmin iz Londona je uradila upravo to i nakon završene aukcije, njena nevinost je dostigla cijenu od vrtoglavih 1,2 miliona eura!

Ona ima 26 godina, visoka je 176 cm i teška 52 kilograma. Njeni roditelji su bili upoznati sa svime i podržavaju je. Jasmin kaže da se čuvala za pravu ljubav, ali da se sada odlučila na ovaj korak kako bi mogla početi samostalan posao.

Među zainteresovanim muškarcima su se našli i jedan fudbaler Mančestera, biznismen iz Minhena i holivudski glumac. Jasmin je bila na večeri sa svom trojicom i kaže da joj je to bilo nevjerovatno iskustvo. Holivudski glumac je pobijedio na aukciji, a Jasmin je malo nervozna zbog toga što joj je on bio idol.

Sve će se odigrati u jednom hotelu u Njemačkoj u aprilu. Vlasnik stranice na kojem je objavljen njen oglas kaže da je njena ponuda bila jedinstvena zbog njenih godina i da je on lično odgovoran za njenu sigurnost. Njegova zarada je 20%.

 

 

 

loading...