12 Godina Ga Vezanog Lancima Držala Rođena Majka! Razlog Slama Srce!

302

Na internetu su se pojavili uznemirujući snimci koji prikazuju muškarca koji je lancima vezan u nekoj kamenoj kući. Riječ je o 41-godišnjem Vangu Dži Či Jangu koji je gluvonijem, a kojeg je u lancima držala njegova rođena majka Jue Rong, zadnjih 12 godina. Kao razlog za ovu brutalnost ona navodi to što je on agresivan prema drugima.

Vang je gluvonijem rođen i roditelji su ga poslali u školu za djecu sa posebnim potrebama. Međutim, on je vremenom počeo da ima i psihološke probleme, zato što su ga druga djeca zlostavljala. Iz škole su ga poslali kući da roditelji brinu o njemu.

Stanje mu se vremenom pogoršavalo i počeo je da fizički napada ljude u svojoj okolini i po čitavom selu Deng Feng u provinciji Henan.

 

“Dok mi je moj muž bio živ, on se brinuo o našem sinu. Ali kada je umro pre 12 godina ja nisam mogla sama da kontrolišem”, rekla je Rong. Ova starica (77) nije imala snage da se nosi sa  Vangom i odlučila je da ga veže i zaključa.

Vang ima i stariju sestru kojoj je jako teško padalo što joj je brat vezan kao životinja. Prilikom svakog njenog posjeta on bi je molio da ga oslobodi.

Nakon što je sve ovo izašlo u javnost, lokalna vlast je obezbjedila ovoj porodici neke subvencije, ali nemaju trajno riješenje. Jedina nada je da javnost pomogne donacijama da ovaj čovjek dobije odgovarajuću njegu u psihijatrijskoj bolnici.

 

 

loading...