Aleksandra Prijović vara zaručnika sa teniserom ?

173

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović se već tri mjeseca, iza leđa svog zaručnika, viđa sa teniserom. Ne znamo da li se to radi o Novaku Đokoviću, Viktoru Troickiju, Janku Tipsareviću, Iliji Bozoljacu ili Nenadu Zimonjiću.

 Folk zvijezda Aleksandra Prijović prevarila je vjerenika Filipa Živojinovića sa oženjenim teniserom. Skoro je za ovu informaciju čuo Filip Živojinović, te su velike šanse da se otkaže vjenčanje koje je zakazano 21. juna u Beogradu.

Prema pisanju mnogih novina, Aleksandra i uspješni teniser bili su zajedno tri mjeseca, a pastorak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića saznao je za prevaru.

”Već neko vrijeme se šuška po estradnim krugovima kako se Aleksandra viđa sa teniserom koji je u braku. Posljednji put su imali tajni susret prije tri mjeseca, kad je on bio u Srbiji. Filip je tek nedavno dobio anonimnu poruku: “Da li znaš gdje ti je vjerenica i sa kim? Možda bi trebalo da je pozoveš na video-poziv! Reći ću ti da je u hotelu koji je od Beograda udaljen dva sata vožnje” – prenosi magazin.

 Već neko vrijeme pjevači pričaju da ona ima romansu sa oženjenim teniserom. Šuškalo se i da je sa jednim mnogo starijim kolegom, koji je takođe u braku. Ali to su zaista samo priče, niko od nas ne može da tvrdi tako nešto. Nekad se to ispostavi kao istina, nekad ne – poručuje sagovornik.

loading...