Đole Đogani otkrio istinu o Luni i njenom porijeklu !

159

Od septembra 2017. godine, Luna Đogani meta je svih novina, portala i videa. Tačnije, otkako je učesnica najgledanijeg rijalitija na Balkanu ZADRUGA.

Dosta se pričalo o Luninom obrazovanju, estetskim poduhvatima, zanimanju i operacijama kojim je promijenila svoj fizički izgled. Također se pričalo i o njenom imenu i prezimenu, što naravno nije zaobišlo ni njenu majku, pjevačicu Anabelu Atijas.

Anabelu već duže vremena prate priče da je njeno pravo ime Razija, te da ga je ona zbog sramote promijenila u Anabela. Ona je to naravno u više navrata demantovala.

Iako je javno pokazala svoja lična dokumenta iz najranijeg djetinjstva u kojima je upisana kao Anabela Bukva, to pojedincima nije bio dovoljan dokaz, te su u teoriju zavjere upleli čitavu familiju Đogani koja se, prema nekim teorijama, ne preziva tako, već Đogaj.

Kako ove priče zahvataju sve članov porodice Đogani, oglasio se najpoznatiji član porodice- Đole Đogani.

“Anabela nije Razija, mi nismo Đogaj, već Đogani! Ne znam odakle te priče, to je neko izmislio i plasirao u javnost“, razriješio je misteriju srbijanski denser, a zatim riješio da zbog svih “nevjernih Toma” u javnost iznese dodatne detalje vezane za svoje prezime i porijeklo.

“Đogani je moje prezime, rođen sam u Beogradu, zaveden kao Đogani… Isto tako i Gagi! Naše prezime dolazi od ‘dogan’, iz Turske. Dogan kao Erdogan, to nam je odatle. Moja mama je Makedonka, tata je s Kosova… Tamo ima jedno mjesto Mamuša, to je mjesto gdje je rođen moj tata. I tata mi je Đogani, imamo njegovu ličnu kartu gdje to piše, nemam samo ličnu kartu mog dede, koji je isto bio Đogani“, objasnio je Đole.

 

loading...