Kćerka koja je bila na razmjeni učenika u Parizu, svojoj majci donijela poklon! Žena je ostala šokirana!

234

Jedna majka je svoju priču podijelila na društvenim mrežama i izazvala veliku pažnju. Ona je bila u dilemi nakon što joj je njena maloljetna kćerka koja je bila na razmjeni učenika u Parizu donijela poklon.

Djevojčica je navodno majci kupila svijeću u obliku Ajfelovog tornja. Kada je došla kući i majci predala poklon, ona je bila presretna što je kćerka mislila na nju. Nešto kasnije, dok se kćerka raspakivala u svojoj sobi, žena je otpakovala poklon i ostala šokirana. U pitanju jeste bila svijeća ali u obliku muškog spolnog organa.

 

Prvo nije mogla da vjeruje svojim očima, a onda se bacila u razmišljanje. Da li njena kćerka zna šta je bilo upakovano ili je prodavač napravio grešku. Nije znala kako da postupi. Da li da pokaže kćerki poklon i izravno je pita da joj objasni, ili da jednostavno sve prećuti?

Odlučila je da podijeli svoju priču sa ostalim roditeljima na društvenim mrežama i zatraži savjet od njih šta da radi. Većina joj je savjetovala da kćerki ništa ne govori, a jedna joj je gospođa dala savjet:” Zapali svijeću i uživaj!”

 

loading...