LEPA LUKIĆ zamijenila dan i noć! Došla na snimanje u Grand u tri ujutro!

96

Kako otkriva nepoznati izvor iz Grand produkcije nedavno se desila jedna pomalo smješna situacija čiji je glavni akter bila Lepa Lukić. Ona je taksijem došla na Košutnjak u zgradu Grand produkcije u kojoj je u to vrijeme bio samo noćni čuvar. Kada joj je objasnio da se snimanja rade samo u toku dana Lepa je skontala da je promašila termin.a termin.

-Emitovanje programa je uživo a Lepi nije prvi put bio da gostuje u ovoj emisiji. Ona se pojavila kasno u noći gdje je zatekla samo čuvara. Kada ju je on pitao zbog čega je tu, Lepa je rekala da je došla na snimanje emisije, a on joj je rekao da tu nema nikoga – rekao je izvor i otkrio da se Lepa skroz bila pogubila.

-Njoj nije bilo nikako jasno zbog čega tu nema nikoga i onda se tužna vratila nazad u taksi. Tek onda je shvatila da je zapravo tri sata ujutru i da se emisija jedino emituje preko dana. Ona je zapravo trebala da dođe u 15 h popodne. – kaže izvor.

Lepa je potvrdila čitavu priču:

Ja sam  snimala emisiju u Zemunu koja je također se emitovala uživo i tek sam završila u deset sati uvečer. Ja sam došla kući mrtva umorna, spavalo mi se a kada je bilo tri ujutru ja sam skočila i pomislila da kasnim i odmah sam zvala taksi. Nisam odmah skontala da je noć jer su mi roletne bile spuštene – rekla je Lepa i rekla da je grad veoma dobro osvijetljen te da zbog toga nije skontala da je zapravo noć.

loading...