Pjevačica Granda otkrila sve o ljubavnom trouglu iz ZADRUGE !!

200

Pjevačica Vanja Mijatović već duže vremena ne može da nađe svoju srodnu dušu. Nije očajna, samo strpljivo čeka onog pravog.

To je majke mi veoma dosadna tema. Jako je dosadan i moj ljubavni život. Ja jedva čekam da mi se dogodi nešto. Svi dečka imaju, u vezi su, udali se, oženili, samo ja sama sljepica. Malo se šalim. Ne smeta mi što sam sama. Desit će se kad bude trebalo da se desi. Nikog ne tražim, kad on treba, doći će sam i pronaći me. – rekla je Vanja i dodaje da je itekako poželjna bez obzira na emotivni status.

Naravno ima udvarača. Nisam nikad deblja bila, a nikad više me nisu ganjali. Ne mogu reći koliko kilograma imam, ali pet više imam nego što treba. Možda mi je trenutno horoskop takav, možda to s izgledom nema veze. Znajte, sigurno sam dečka našla kad me vidite da sam smršala. Ja smršam kad god se zaljubim. Ništa ne jedem, samo na tog tipa mislim. – ispričala je lijepo raspoložena pjevačica.

Pjevačica je rekla da ne može upražnjavati odnos s nekim dok se ne zaljubi.

-Ne mogu s nekim spavati dok se ne zaljubim u njega. Ja to isključivo iz ljubavi radim. Takav sam tip. Ne mogu ništa bez emocija s nekim raditi, bez ljubavi, jako mi se mora svidjeti. Nikad ništa ne radim bez emocija i iz interesa. Pa makar bez partnera bila dugo – iskreno je rekla pjevačica.

Dok čeka pravog da dođe, ona redovno prati sva dešavanja u Zadruzi.

loading...