Švajnštajgeri skoro uništeni zbog smrti djevojčice!

635

Porodica Švajnštajger je prije nepunih mjesec dana dobila prinovu u obitelji. Srpska teniserka Ana Ivanović, koja je udata za Bastijana Švajnštajgera je donijela na svijet malog dječaka kojem su dali ime Luka. On je rođen u Čikagu, 18. marta. To je unijelo veliku radost u njihovu porodicu.

Malo je poznato da je ova porodica prije desetak godina bila pogođena teškom tragedijom. Stariji Bastijanov brat Tobijas je također bio fudbaler, a kada je prekinuo fudbalsku karijeru posvetio se trenerskom poslu i trenira mlađe kategorije igrača u Bajernu.

Razlog za napuštanje fudbalske karijere Tobijasa je tragedija čiji je učesnik on bio. 2006. godine on je autom usmrtio djevojčicu. Ona je žurila da stigne na tramvaj koji je napuštao stanicu i podletjela pod auto kojim je upravljao Tobijas Švajnštajger.

Od siline udarca, ona je odletjela nekoliko metara i pala na glavu i ostala na mjestu mrtva.Iako je istragom utvrđeno da Tobijas ne snosi nikakvu krivicu, jer je djevojka pretrčavala ulicu kada je na semaforu bilo crveno svijetlo za pješake, a on je vozio propisanom brzinom,ovaj događaj je snažno uticao na njega, ali i na čitavu njegovu porodicu.

 

loading...