Djed odmah otišao u bolnicu da bi vidio svoju unuku, ali je shvatio da su ga prevarili ..

266

Jedan od najljepših osjećaja je kada prvi put vidite svoje dijete. Također je i poseban osjećaj kada vidite i svoje unuče po prvi put.

James Keleman je čovjek koji je uvijek bio okružen ženama. On ima dvije sestre, potom je dobio dvije kćerke koje su mu kasnije podarile dvije unuke.

Bio je zaista sretan jer ih ima. Njegova kćerka je opet bila trudna i tada je izrazio želju da bude makar jedan dječak. Bio je sretan i zbog djevojčica, naravno, ali je imao želju i za barem jednim dječakom.

Njegova kćerka je do samog porođaja govorila mu da čeka curicu, što zapravo nije bilo istina. Kada se porodila, otišao ju je posjetiti.

Malo jer reči da se iznenadio kada je umjesto očekivane curice, njegova kćerka čuvala u naručju prelijepog dječaka. Djed se odmah rasplakao, bio je veoma sretan i odmah je oprostio što su mu lagali za pol bebe.

Nije važno da li je dječak ili djevojčica, važno je da je dijete zdravo. Tako da je zaista ružno da budete žalosni ako ste htjeli dječaka, a dobili ste djevojčicu. Ne radite to nipošto.

loading...