MILOŠ BIKOVIĆ ponovo slobodan! Lijepa Ruskinja i on javno objavili raskid veze!

50

Nakon što su se svuda pojavljivali zajedno i glumili u filmu LED svi su mislili da je vjenčanje na pomolu. Zato je javnost ostala šokirana kada je glumac Miloš Biković na svom Instagram profilu objavio vijest o raskidu njihove veze.

“Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja”.

“Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima”, poručio je Biković.

Istu vijest je potvrdila i glumica na svom Instagram profilu, ali je zbunila fanove tako što je uz status o predidu postavila nekoliko svojih i Miloševih slika na kojima izgledaju sretno i zaljubljeno, tako da sada nikome ništa nije jasno.

loading...