Dermatolozi preporučuju:” SPAVAJTE GOLI!” A evo i zašto..

70

Većina ljudi nosi donje rublje neprekidno i noć i dan. Mnogi i ne obraćaju pažnju pri kupovini ovih odjevnih predmeta jer se oni ne vide. Ipak dermatolozi upozoravaju da je i te kako važno odabrati kvalitetno pamučno rublje.

Sintetika može kod žena uzrokovati razvijanje vaginalne infekcije, jer zadržava vlagu. Za oba pola je jako bitno da donje rublje bude od pamuka. Tange bi trebale biti zadnji izbor za žene po tvrdnjama doktorice Jill .M. Rabin u časopisu Huffington Post.

Tange svojim oblikom omogućavaju prenos bakterije E. coli koja se nalazi u debelom crijevu na sluznicu vagine što uzrokuje zdravstvene probleme.

Doktori ističu da bi bar po noći trebali spavati goli, bez donjeg rublja, i na taj način omogućiti intimnom području da dobije više zraka. Žene će na taj način spriječiti vaginalne infekcije, a muškarci spustiti temperaturu testisa što dobro djeluje na razvoj spermija i reproduktivni sistem.

Doktorica Nancy Herta sa Michigenskog sveučilišta poručuje da bi svi trebali spavati oli barem dva do tri puta sedmično.

 

 

loading...