ANA I RASTA opljačkani! Prijatelj im ukrao skoro pola miliona eura!

83

Kako prenosi Kurir Ana Nikolić i njen muž Stefan Đurić Rasta su opljačkani za oko 400.00 eura. Taj novac je sa njihovog računa skinuo blizak prijatelj kome su povjerili vođenje poslova u inostranstvu. Novac nije skinut sa računa odjednom, nego je to rađeno mjesecima.

 

Novac je dolazio sa računa američkog ogranka produkcijske kuće Balkanton i od nastupa po Americi.Ovaj Rastin prijatelj je imao ovlaštenja i za transakcijski račun Rastine produkcije na koji su između ostalog lijegale pare i od pregleda na  You tubeu.

Prevara je otkrivena prije dva mjeseca, kada je Rasta htio da podigne novac sa računa i uloži ga u snimanje novog albuma. On račun nije kontrolisao jer je imao veliko povjerenje u svog prijatelja i njegovu ženu. Kad su saznali za prevaru i on i Ana su bili van sebe.

Izvor blizak ovom bračnom paru je za Kurir rekao:

-“To je ogromna svota novca koju je reper želeo da uloži u posao, zapravo u svoj i Anin novi album. Kada je otkrio da je prevaren, njegov saradnik je bio u Srbiji, ali se brže-bolje vratio u Ameriku kad je saznao da je otkriven. Rasta slučaj nije prijavio policiji, ali njegov tim advokata uveliko radi na rešavanju ovog slučaja. I Rasta i Ana se nadaju da će uspeti da vrate novac.”

Čim je prevara otkrivena, Rasta je ugasio privremeno “Balkantonov” you tube kanal, ali ga je ponovo vratio kada je otvorio novi račun.

 

loading...