Hotel u SVEMIRU! Gosti će doživjeti 16 izlazaka i zalazaka sunca za 24 sata!

17

Prvi hotel u svemiru bi trebalo da se otvori 2022. godine. U svoje luksuzne sobe će primiti bogate goste koji su spremni da odmor provedu u svemirskoj letjelici i za to iskeširaju oko 7,8 miliona eura.Hotel će nositi naziv “Aurora Station” i orbitirat će oko zemlje svakih 90 minuta.

Broj gostiju je veoma ograničen, samo 6 ljudi istovremeno uključujući i članove posade koja će biti samo dva. Putovanje bi trebalo da traje 12 dana.

Oni koji žele da krenu u ovu avanturu i imaju dovoljno novca da si je priušte letiće na visini od 320 kilometara iznad površine Zemlje i moći će da uživaju u nevjerovatnom pogledu na našu planetu. Obzirom da će svemirska letjelica orbitirati oko Zemlje svakih 90 minuta, gosti će biti u prilici da vide 16 izlazaka i zalazaka Sunca u toku 24 sata!

Međutim da bi gostovali u ovom hotelu oni odabrani će morati da prođu tromjesečnu obuku. U svemirskoj letjelici će imati luksuznu uslugu, a po povratku na Zemlju imaće i svečani doček. Osnivač i direktor “Orion spana” u čijem je vlasništvu ovaj hotel je izjavio:

“Naš cilj je da učinimo svemir dostupnim za svakoga. Putnici će do hotela “Aurora Stejšn” putovati brzo i po najnižoj cijeni ikada”.

loading...