Četiri svjetske zvijezde INSTAGRAMA poginule u padu aviona!

42

U ponedjeljak naveše u padu privatnog aviona u Arizoni  poginulo je šest osoba. Među njima su bile četiri mlade zvijezde Instagrama: manekenke Mariah Coogan (23) i Helena Lagos (22), promotor Anand Patel (26) i upravitelj noćnog kluba James Pedroza (28).. Aavion se srušio na golf teren u Skotsdejlu, samo 15 minuta nakon polijetanja.

U medijima su se pojavili snimci koje su načinjeni u avionu samo minutu prije stravične nesreće. Još se ne zna ko je upravljao avionom, ali je sigurno da to nije bio Pedroza kojem je avion i pripadao i još nije imao pilotsku dozvolu. Pokrenuta je i istraga o uzroku pada aviona i prema prvim informacijama doznaje se da se avion zapalio tokom leta.

Vlasti između ostalog istražuju da li je avion uopšte bio opremljen da može da primi 6 putnika.

 

Prijateljica manekenke koja je objavila snimak iz aviona izjavila je: “Nije imala ništa negativno u sebi, bila je verovatno najpozitivnija devojka koju sam ikada upoznala”.

Patelov brat opisao ga je kao srećnu osobu: “Smrt nam ga je oduzela dok je radio ono što je najviše volio, bio je okružen prijateljima i zabavljao se”.

loading...