Kako da izgledate kao lutkica iz trsta !

29

Još od vremena kada je Koko Šanel podigla modnu revoluciju, u osnovi svakog stila leži jedno, a to je jednostavnost.

Ne morate oblačiti najnovije kolekcije svjetskih modnih dizajnera da biste bili u trendu. Dovoljni su detalji, tek poneki komad odjeće, a najvažnija je unutrašnja ljepota.

Mi imamo za Vas 5 savjeta kako da budete u trendu ovog proljeća. Vjerujemo da će Vam dobro doći.

  1. Bijela košulja je detalj koji možete da iskombinujete uz bukvalno sve: od džinsa i patika pa do svečanih, elegantnih kombinacija. Pored crne haljine, u Vašem ormaru mora biti smještena jedna bijela košulja.
  2. Pantole ne stoje isto uz patike i uz štikle, zato ih je potrebno kupovati odvojeno. Ako je potrebno, ponesite po jednu cipelu u šoping, mada u garderobama uglavnom možete da nađete par cipela za probu.
  3. Asesoare birajte u veselim bojama. Ako ste klasični i mijenjate samo tri boje(crno, sivo, bijelo) onda je dobro da to „sveto trojstvo“ razbijete nekim vrištećim komadom. Tašne, nakit, naočare za sunce, ešarpe… Neka boje govore!
  4. Ako imate omiljenog dizajnera ili omiljenu radnju gdje uvijek nađete nešto, ne mijenjajte ga ! Naravno, eksperimentišite i s drugima, ali neka Vam jedan brend bude na vrhu liste jer je sasvim sigurno da garderobu jednog dizajnera možete da kombinujete iz sezone u sezonu.
  5. Najvažnije: BUDITE SVOJE ! Oslobodite se predrasuda, osjećajte se dobro u svom tijelu i razvucite osmijeh !
loading...