Svetlanu Kitić izbacuju iz stana zbog duga! Nema novca da plati dug banci

103

 Nekad najbolja rukometašica svijeta i bivše Jugoslavije Svetlana Ceca Kitić je u finansijskim problemima toliko da nije u stanju da otplati kredit koji je digla da kupi stan, pa je banka taj isti stan stavila na licitaciju koja je zakazana za 13.april.

Ceca je poznata po svom burnom životu, imala je nekoliko propalih brakova, a svi se pitaju gdje je spiskala novac koji je zaradila igrajući u najboljim i najplaćenijim rukometnim klubovima na svijetu. Poznato je i da je veliki veseljak i da voli da popije i koju čašicu više.

 

Za Espreso.rs Ceca je izjavila:

“Gledam zidove svog stana i pitam se da li je ovo poslednji put.   Nikako se ne osećam. Loše sam i zdravstveno. Licitacija je zakazana za 13. april u 12.30 časova. Znate, uživam u mom stanu sada i gledam ga kao da je zadnji put. Nadam se da će doći neki princ i da će me spasiti. U stvari, za princa ne znam, ali konj će sigurno doći. Razočarana sam, nesrećna, ali i vrlo ponosna.

Ovom prilikom želim da kažem i predsedniku Republike, da Ceca Kitić kao najbolja rukometašica svih vremena nije nikome ništa tražila. Ne treba mi ni dinar, samo malo vremena.”

Banka je tereti za 66.000 eura duga po kreditu koji je podigla u švajcarskim francima.

 

 

 

loading...