OTAC bacio šestomjesečnu kćerku sa krova kuće kad su pokušali da ih deložiraju!

264

Nevjerovatno je šta je čovjek sve u stanju da uradi rođenoj djeci. Jedan Južnoafrikanac je bacio  svoju šestomesečnu ćerku sa vrha kolibe u kojoj su živjeli u ilegalnom delu grada, kako bi sprečio rušenje doma.

Shvatljivo je da je vjerovatno bio jako frustriran što će mu srušiti dom u kojem živi njegova porodica, ali ovako zavitlati rođenu bebu kao da je lopta, a ne ljudsko biće je van pameti. Zašto nije sam skočio u znak protesta? Je li mu baš toliko svejedno baciti bebu od šest mjeseci sa krova?

O tome sada odlučuje sud koji ga je optužio za pokušaj ubistva. Na svu sreću, policajci koji su bili na licu mjesta su uspjeli bebu uhvatiti, tako da je prošla bez ozlijeda. Jedan policajac se popeo na krov u pokušaju da ovog čovjeka spriječi u njegovoj namjeri, ali nije uspio. I rulja koja je sve ovo posmatrala je vikala kao pomahnitala:”Baci, baci!”

Otac je nakon ovoga uhapšen i nalazi se u pritvoru, a beba je vraćena majci. Sa cijelim slučajem je upoznata i socijalna služba u gradu Kvadvesi u koje se sve ovo i dogodilo.

 

.

 

 

 

loading...