Kako je Lukasova kćerka prošla u Zvezdama Granda POGLEDAJTE !

877

Plavuša koja je sada otpjevala dvije pjesme u emisiji ”Zvezde Granda”, tada je produkciji ostao samo jedan detalj u ušima.

Ta jedna stvar što je svako primjetio je bilo njeno prezime koje nam je svima poznato – Vuksanović.

Za one koji ne znaju, Aca Lukas se preziva Vukasnović. Zbog prezimena je djevojka dobila mnoga pitanja od Snežane Đurišić.

Začuđena, upitala je ponovo za prezime. Upitala je da li joj je to djevojačko prezime ili vjenčano.

Djevojka koja se zove Bojana odgovorila je da joj je to djevojačko prezime, gdje se blago nasmijala. Snežana je nakon toga iz šale dodala da bi ona mogla biti kćerka Ace Lukasa !

Snežana je rekla Aca da je nije njima prijavio, a to je rekla iz šale. Djevojka koja ima 32 godine, Bojana Vuksanović se predstavila u prvom krugu od ovog najpoznatijeg takmičenja na regionu sa dvije pjesme, a koje su bile “Zagrli” od Goce Tržan i “Nađi me” od oktobra 1864.

Kada je krenula pjevati, imala je samo dva glasa. Kada je počela pjevati pjesmu Nađi me, Dragan Stojković Bosanac joj je dao glas da je malo motiviše.

Bosanac ju je probao motivisati na taj način što je pokušavao podignuti publiku na noge, a tada je Jelena Karleuša skakala i malo plesala. Ipak, u baražu je “veza” morala proraditi, a tako je Bojana dobila glas produkcije uz poruku od Snežane Đurišić. Pjevačica je rekla da je produkcija bolećiva na prezime “Vuksanović”, tako da će ići u baraž.

loading...