Svojim crtežom djevojčica osramotila majku na roditeljskom sastanku (FOTO)

472
PIC BY FORTITUDE PRESS (PICTURED: MARGARET STEVENSON, 39 AND HER DAUGHTER LUCIE, 7.) A mum was left red-faced at parents evening when she discovered her daughter had drawn a hilariously honest picture capturing her bad hangover day. Margaret Stevenson attended a drop in parents evening last Thursday [22nd March] and began looking through her daughter, Lucie's school work when her husband Scott Stevenson 39, pointed out the 'ingenious' artwork. The mum-of-two was 'mortified' to see a sketch of herself lying in bed with a sick bucket to her side that was drawn by the 7-year-old. SEE FORTITUDE COPY

Često mislimo da su djeca mala i ne znaju ništa. Ali treba uvijek imati na umu da su djeca iskrena do srži i da vjeruju svojim roditeljima, pa ako im već nešto lažete, uzmite u obzir mogućnost da će oni Vašu laž ispričati nekome pa se možete naći u neprijatnoj situaciji.

Upravo to se desilo Margaret Stivenson (39)  iz Klimarnoka u Škotskoj. Ona je otičla na roditeljski sastanak u školu koju pohađa njena kćerka Lusi (7).

Učiteljica im je pokazala crteže koje su djeca radila za domaću zadaću. Kada je Margaret vidjela Lusin crtež, umalo je propala u zemlju od sramote. Djevojčica je nacrtala nju, svoju mamu kako leži u krevetu, što i nije toliko čudno. A ispod crteža djevojčica je dala malo pojašnjenje:

” Moja majka je bila zaista bolesna u nedjelju, a ona je pila neke odvratne sokove zbog čega se razboljela, a sada joj je potreban odmor”

Učiteljici je odmah bilo jasno da Margaret nije bila bolesna nego mamurna, jer je prethodnu noć izašla sa prijateljicama i napila se pa je čitavu nedelju preležala u krevetu. Nije tjela reći istinu maloj djevojčici nego je na crtežu napisala da se nada da će mama biti bolje. Margaret je bila osramoćena, ali je shvatila da nije bilo pametno lagati svoju djevojčicu.

 

 

loading...