Montažne kuće po cijeni od 6.000 eura! Pogledajte kako izgledaju!

2038

Na međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu veliko interesovanje je vladalo za montažne kuće. Zahvaljujući ovoj arhitekturi  sada možete duplo jeftinije riješiti  svoje stambeno pitanje . Cijene ovih kuća su najpristupačnije na tržištu i jeftinije su od tradiciolalno građenih kuća za 30%.

Tako se na sajmu mogla vidjeti i vikend kuća od 31 kvadrat po cijeni od 6.040 eura, a veća stambena kuća od 100 kvadrata košta 16.180 eura. Velika kuća za četveročlanu porodicu košta oko 25.000 eura. Kvadrat ovih kuća se prodaje po cijeni od 180 do 200 eura.

Jedan od izlagača kaže:

–”Montažne kuće su tako  česte u svijetu.  Kod nas postaju sve popularnije jer su jeftine, tople,useljive za samo par dana i  ekološke .Vijek  materijala koji se koristi je 100 godina “– objasnio je  građevinac.

Proizvođači ističu da su montažne kuće dosta  fleksibilnije od zidanih, pa  ih zemljotresi, olujni vetrovi i poplave ne mogu srušiti.

 ” Naša arhitektkinja je spremna da osmisli kuće u skladu sa idejama vlasnika. Skoro je klijent poželio da mu samo jedna strana kuće bude zidana, a preostale tri u staklu. želio je da sam izabere pločice i raspored prostorija pa smo mu mi u svemu izašli u susret”.

loading...