Đole Đogani otkrio istinu o bratu Gagiju Đoganiju !

99

Đole Đogani je u žižu javnost, kao i ostali članovi porodice Đogani, dospio uz pomoć bratanice Lune Đogani nakon ulaska u reality Zadruga.

On je otvorio dušu i priznao šta iskreno misli o Slobi i Luni, te da je ponosan na svog brata jer se već 2 godine ne drogira, te šta je sve Anabela radila da spasi brak sa Gagijem.

Da li biste učestvovali u rijalitiju?

– Nikada. To je ogoljavanje života. Ja ne gledam, ali gleda moj jadni brat. Non-stop mi se žali. Ja sam Gagija vaspitavao, stariji sam od njega 11 godina. Bio je odličan sportista i prvak Jugoslavije u plesu. Onda mi on dođe i kaže kako su ga prozvali da je lopov i kriminalac. I ja ga pitam šta je pričao Luni. Onda mi je priznao kako joj je kad je bila mala pričao da je u mladosti ukrao čokoladu u prodavnici, a ona je to loše protumačila. Moj brat nije lopov, niti je ikad bio, niti će ikad biti.

Kako vam se dopada Lunino učešće u riijalitiju?

– Ono što sam gledao nije loše. Tamo je devojka (Mina Vrbaški) koja je maloletna, je l’ to nasilje? Kako se to zove? Pa ta maloletnica je ubačena da bude meso jednom tamo Đeksonu. Moju bratanicu pljuju, a gde je zakon za onog ko spava sa maloletnom osobom deset puta dnevno.Ko brine o tome? Gde je zakon? Treba iste sekunde strpati u zatvor Mininu majku i njega.

Priča se da je Vaša bivša snaja Anabela iskoristila priču svoje ćerke Lune kako bi oživela svoju muzičku karijeru?

– Nije. Ne verujem da je Anabela imala spremljenu priču unaprijed koja bi sada pospješila njenu karijeru. Ona i ja ne pričamo, ali ona nikada ne bi upotrijebila svoju decu zarad promocije. Anabela se borila da brak sa Gagijem opstane. Molila me je da vodimo Gagija kod psihijatra i psihologa da riješimo određene probleme. Pošteno se borila i za svoju decu. Skidam joj kapu!

Šta ako sutra Vaša djeca odluče da uđu u rijaliti?

– Moja djeca se nikada neće pojaviti u rijalitiju. Sve to ide iz kuće, sve je stvar vaspitanja. Luna je predivno dijete. Ona je rasla u istoj kući. Ona je blogerka i ušla je u priču da je ljudi malo bolje upoznaju. Moja starija kćerka je vaspitačica i radi u vrtiću, ovaj moj mali je fudbaler.

Kako se Gagi sada oseća?

– Gagi je u poslednjih godinu i po – dve strejt. Imao je veliki problem, sada je zahvaljujući pomoći porodice sve OK. Dali smo mu podršku. Kontrolišemo ga. Umijem da ga isprovociram, ali se nije primio. Sada je dobar. To se vidi po njegovom pogledu i ponašanju.

Često ste dovođeni u situaciju da budete predmet sprdnje zbog vaših “bisera”, kao što je “Čekaj me kod kolima”. Koliko ima istine u tome?

– Ja sam odradio da to bude u moju korist, iako se nije radilo o meni, meni su to pripisali. Nisam puno griješio. Drugi se griješili. Ali kada bih se ja ogradio i rekao – nisam to ja, Gagi je, nisam ja, Baki je, ispao bih debil, budala. To su moja braća. Nisu načitani, neobrazovani su, ali ne stidim ih se i za njih bih dao sve.

loading...